Parkování na letišti za zvýhodněnou cenu

Pro klienty, kteří si zakoupí letecký zájezd a nemají možnost využít nástupu/výstupu (bydlí dále než 30 km od nástupního místa) na našich svozových transferech na/z letiště v ČR, nabízíme parkování na letišti ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 70Kč/den, do 31.1.2024. Po tomto datu 100Kč/den do 28.2.2024.  Jedno parkovací místo na jednu smlouvu. Požadavek na službu musí být uveden na smlouvě o zájezdu při zakoupení zájezdu. Později není možno doobjednat. 

Pokud jste si službu parkování přidali při objednání zájezdu na vaší smlouvu o zájezdu, bude na potvrzení o objednání zájezdu uveden odkaz na voucher na parkování. Na tomto odkazu si voucher stáhnete.

V případě storna zájezdu, parkování podléhá 100% stornu.

Na smlouvu lze využít pouze jedna z těchto služeb: TransferTaxi nebo Parkování.

Pro letní sezónu 2024 jsme zajistili parkoviště zde :  GO parking. Parkování je pro vás předem objednáno a zajištěno. Na parkoviště je potřeba se dostavit minimálně 140 minut před odletem. Po příjezdu do areálu parkoviště si přesednete do vozidla obsluhy parkoviště, které vás odveze na letiště. Po vašem příletu na vás, dle domluvy, bude čekat odvoz na parkoviště zpět k vašemu vozu. Další informace se dozvíte po příjezdu na parkoviště.