Taxi na letiště za zvýhodněnou cenu

Pro klienty, kteří si zakoupí letecký zájezd a bydlí na území hlavního města Prahy je připravena služba TAXI, která vás za ZVÝHODNĚNOU CENU (400Kč) odveze k odletu. Požadavek na službu musí být uveden na smlouvě o zájezdu při zakoupení zájezdu. Později není možno doobjednat. Jedno taxi na jednu smlouvu, z jedné adresy, maximální kapacita je 4 osoby. Platí při objednání zájezdu do 31.1.2024.

Na smlouvu lze využít pouze jedna z těchto služeb: Transfer, Taxi nebo Parkování.

Taxi službu zajišťuje firma CITY TAXI, v okamžiku kdy tuto službu objednáme (cca 7 dní před odletem) vám přijde na telefonní číslo uvedené na smlouvě o zájezdu potvrzení ze strany CITY TAXI. Následně den před odletem budete operátorem CITY TAXI kontaktování.

Odjezd na letiště je plánován tak, abyste byli 140 minut před odletem na letišti. Klient je povinen respektovat čas odjezdu na letiště určený taxi službou. V případě nedodržení stanoveného času přebírá plnou odpovědnost za pozdní příjezd na letiště. Zkontrolujte si, prosím, zda kontaktní adresa a telefonní číslo na vaší smlouvě o zájezdu souhlasí.
V případě objednání TAXI služby z jiné adresy, než na území města Prahy, nejsme povinni Vás před odjezdem upozorňovat, že na službu zdarma nemáte nárok. Kontrola adres pro TAXI probíhá před zahájením sezony (květen 2024), pokud zjistíme, že na službu nemáte nárok (vzhledem k adrese pro Taxi) bude Vám tato služba zrušena bez náhrady.