Transfery

Nástupní místa pro transfer do/z Prahy na/z letiště u leteckých zájezdů

Garance transferu z naší strany je 100% ve všech termínech, na níže uvedené destinace a v případě volné kapacity. Transfery se zajišťují autobusem, minibusem nebo osobním autem. Požadavek na transfer musí být uveden na smlouvě o zájezdu při zakoupení zájezdu a v kolonce „nástupní/výstupní místo“ musí být uvedena požadovaná nástupní/výstupní místa. Pokud nejsou splněny výše uvedené podmínky, klient ztrácí nárok na transfer zdarma. Není možné doobjednat zpětně. Transfer zdarma platí pro klienty, kteří měli zakoupený zájezd do 31.3.2024 a měli ho uvedený na původní smlouvě. Po tomto datu za poplatek (500Kč/smlouva o zájezdu), po odsouhlasení CK

Trasy nemusí přesně odpovídat. V některých případech může dojít ke sloučení transferů pro více odletů/příletů a tím i k čekání na letišti (více informací v CK). 

Předpokládané sloučení transferů: Leros+Chios/Skopelos+Alonissos+Skiathos/Kalymnos+Kythira/Kefalonie+Ithaka+ve vybraných termínech Fourka/Parga+Ammoudia+Sivota+Lefkada (vybrané termíny)/Naxos+Paros

Vaše nástupní místo je pouze to, které máte uvedeno na smlouvě o zájezdu. V případě že budete chtít nastoupit na jiném nástupním místě se může se stát, že se do transferu nevejdete. Může jet několik autobusů, které jsou určeny přesně na počet klientů z daných nástupních míst. Změna nástupního místa je možná maximálně 30 dní před odjezdem.

Na smlouvu lze využít pouze jedna z těchto služeb: Transfer, Taxi nebo Parkování .

Trasa 1     Jablonec n/N, Liberec, Hodkovice n/M, Turnov, Ml. Boleslav.

Trasa 2     Jilemnice, Vrchlabí, Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Kolín, Český Brod, Úvaly

Trasa transferů 1+2  je platná pro zájezdy do destinací : Kréta, Skopelos, Alonissos, Skiathos, Parga, ,Ammoudia, Sivota,  Kefalonie, Ithaka, Fourka (Chalkidiki), Kythira, Korfu,  Chios, Leros, Astypalea, Naxos, Paros, Kalymnos.
Lefkáda (pouze odlety/přílety 3.6./10.6./20.6./1.7./11.7./22.7./1.8./12.8./22.8./2.9./12.9./23.9./3.10.)
Trasa transferů 1 je platná pro zájezdy do destinace : Rhodos (odlety  4.6./15.6./25.6./6.7./16.7./27.7./6.8./17.8./27.8./7.9.)
Transfery nejsou pro pobyty na 8 dní a na destinace, které nejsou výše uvedeny.

Pokud máte objednaný transfer do Prahy na letiště a zpět a cestuje s vámi malé dítě, které musí mít dětskou autosedačku, zavolejte si 2 dny před odjezdem do kanceláře na tel.: 483 104 567 a informujte se jaký typ auta/ autobusu pojede. V případě, že pojede autobus, není dětská sedačka povinná. V případě, že pojede osobní vůz, sedačka povinná je. Po dobu vaší dovolené bude sedačka uschována v naší CK a při cestě zpět ji budete mít připravenou k transferu.

V případě, že vyžadujete nástupní místo, které není uvedeno v katalogu a je po naší trase, bude tato služba zpoplatněna částkou 200 Kč/osoba. Tento požadavek je nutné uvést na cestovní smlouvu do poznámky při objednání zájezdu a mít ho potvrzený od CK.

Dostave se, prosím, minimálně 15 min před odjezdem transferu. Na opozdilce se nečeká. Více informací k transferům je uvedeno zde : https://www.melissatour.cz/clanek/17-transfery-v-cr . V některých případech může dojít několik dní před odletem ke změně času odjezdu. K tomuto dochází vzhledem k tomu, že nejsou obsazena všechna nástupní místa a byli byste na letišti zbytečně brzy. V tomto případě vás budeme informovat e-mailem (doprava@melissatour.cz), telefonním hovorem z 483 104 567, popřípadě SMS (SMS brána pouze na odchozí zprávy). Pokud si toto budete chtít ověřit, tak pouze na e-mailu doprava@melissatour.cz

Privátní transfer v ČR/GR
Pokud požadujete privátní transfer na/z letiště v ČR/GR, rádi ho pro vás za poplatek zajistíme. Více informací v CK.

Kombinovaná doprava :

Místenka v autobuse :
při požadavku na konkrétní místa v autobuse, poplatek 200Kč/místenka.

Nástupní místa pro kombinovanou dopravu : Liberec, Jablonec n.N., Hodkovice, Turnov, Mladá Boleslav, Teplice, Ústí n.L., Litoměřice, Roudnice n.L., Slaný, Plzeň, Rokycany, Hořovice, Beroun, Praha, Hradec Králové, Pardubice, Kolín, Havlíčkův Brod, Jihlava, Brno.

Trasa do Řecka autobusem dále pokračuje: Bratislava – Budapest – Kecskenet– Subotice – Novi Sad – Beograd – Niš - Skopje - Evzonie (státní hranice s Řeckem) a následně do místa pobytu. Během přepravy může dojít ke změně autobusů, více informací v CK.

Výstupní místa pro kombinovanou dopravu : letiště Praha a dále transfery dle leteckých zájezdů (Liberec, Jablonce n.N., Mladá Boleslav, Turnov, Kolín, Pardubice, Hradec Králové, Jaroměř, Trutnov, Jílemnice). Při objednání zájezdu je nutné objednat si i transfer pro zpáteční cestu - jinak je počítáno s výstupním místem Letiště V. Havla.