Nefeli1(1)_183120_1500x0

Hotel Nefeli

  • Termín 6. 6. 2024 - 17. 6. 2024
  • Délka: 12 dní / 11 nocí
  • Pokoj
  • 1. a 2. osoba: 26 290 Kč
    23 661 Kč

Termíny

Nefeli
Termín 3. 6. - 13. 6. 6. 6. - 17. 6. 17. 6. - 27. 6. 27. 6. - 8. 7. 8. 7. - 18. 7. 18. 7. - 29. 7. 29. 7. - 8. 8. 8. 8. - 19. 8. 19. 8. - 29. 8. 29. 8. - 9. 9. 9. 9. - 19. 9.
Počet dní/nocí 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10
Objednat termín Vyprodáno Objednat termín Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Objednat termín Vyprodáno Vyprodáno Objednat termín Objednat termín Objednat termín
Pokoj
Sleva 10% 10% 10% 10% 10%
1. a 2. osoba 25 090 Kč 26 290 Kč
23 661 Kč
26 290 Kč 29 190 Kč 29 590 Kč 32 890 Kč
29 601 Kč
31 290 Kč 33 090 Kč 31 290 Kč
28 161 Kč
29 790 Kč
26 811 Kč
26 290 Kč
23 661 Kč

V ceníku výše jsou uvedeny katalogové ceny za 1. a 2. osobu před slevou (škrtnuté). V řádku pod katalogovou cenou naleznete aktuální cenu pro 1. a 2. osobu.  Ceny za 3.-5. osobu zobrazují řádky níže (vždy podle věku cestujícího a typu ubytování). % FM sleva nejde sloučit s výhodnou cenou za 3/4/5 osobu "zelená" barva ceny.

Cena všech zájezdů zahrnuje: leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery v Řecku, autobusovou přepravu (týká se kombinovaných zájezdů), ubytování, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona 159/1999 Sb. 

Transfery na/z letiště zdarma při zakoupení zájezdu do 31.03. 2024, více info zde.  Garance transferu z naší strany je 100% ve všech termínech a v případě volné kapacity. Parkování u letiště za výhodnou cenu při zakoupení zájezdu do 31.01. 2024 pro klienty, kteří nemají možnost využít transfer na letiště (bydlí dále než 30km od některého z našich nástupních míst)Taxi na letiště za výhodnou cenu při zakoupení zájezdu do 31.01. 2024 pro klienty kteří bydlí na území města Prahy. Více info zde  .

Informace

Pojeďte s námi v roce 2024 na dovolenou na ostrov Lefkáda, který patří k Jónským ostrovům ležícím u západního pobřeží Řecka a Peloponésu, do hotelu Nefeli.

Rodinný hotel Nefeli je situovaný v centru  Agios Nikitas, na hlavní pěší třídě jednoho z nejvyhledávanějších letovisek celé oblasti. Od malebné písečně-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody je vzdálen 80 m. Pěší třída nabízí řadu obchůdků, taveren a malých barů. Na místní pláži se Vám naskytne dechberoucí pohled na tyrkysové vody otevřeného moře. Jde o rodinný hotel postavený převážně z opracovaného kamene, který mu dává nezaměnitelný půvab umocněný přátelskou rodinnou atmosférou. Je obklopen vzrostlou zelení ve stupňovitém terénu. Ačkoliv hotel leží na hlavní tepně této původní rybářské vesničky, toto si ani neuvědomujete, neb jste vždy mnohem výše než třída vyhrazená pouze pro pěší. Pouhých 20 minut chůze přes naproti ležící pahorek leží jedna z perel ostrova - pláž Milos. Pouze 2,5 km severně od střediska se rozléhá jedna z největších pláží ostrova - Pefkoulia. Nejdelší a největší pláž ostrova - Kathisma je vzdálena 4 km směrem na jih. Do hlavního města Lefkasu (12 km) se lze dopravit místní autobusovou dopravou. Její zastávka je v horní části pěší třídy (cca 130 m). 

Třípodlažní rodinný hotel Nefeli 3* s důrazem na pohostinnost a příjemnou atmosféru je posazen ve stupňovitém svahu, čímž vznikají 4 hotelové terasy s příjemným posezením ve stínu olivovníků a ostatní zeleně. Nabízíme ubytování v pokojích se snídaní (v ceně) s výhledem do vesničky nebo na hory. Při vstupu Vás uvítá menší recepce s posezením a knihovnou, na hotelových terasách se nabízí příjemné posezení u kávy nebo koktejlu. Hotel disponuje soukromým parkovištěm v části nad pěší třídou. Zatoužíte-li po bazénu, lze využít bazén v hotelu Odyssey ležícím přímo přes ulici (nepsanou podmínkou je alespoň malá konzumace v místním pool baru).

Nově zrekonstruované, vkusně a účelně vybavené dvoulůžkové pokoje (dvojlůžko nebo 2 samostatná lůžka s kvalitní vysokou matrací) a třílůžkové pokoje (3 pevná lůžka) jsou vybavené vlastním příslušenstvím se sprchou, minilednicí, individuální klimatizací (zdarma), SAT-TV, Wi-Fi (zdarma, dostupné ve většině pokojů a v areálu recepce a teras)balkónV ceně zájezdu je snídaně, rozšířená kontinentální (bufet). Večeře nabízíme na vyžádání a díky výhodnosti úhrady v Eurech doporučujeme její platbu na místě.

Díky rodinné atmosféře, kvalitě ubytování, služeb a skvělé lokalitě je hotel Nefeli zárukou spokojenosti i pro náročnější klientelu. Hotel se řadí mezi nejlepší hotely ve středisku a za poslední léta se stal jedním z nejžádanějších hotelů naší nabídky na ostrově Lefkáda. Vzhledem k těmto skutečnostem i faktu, že jde o ubytování ve velmi atraktivní lokalitě, doporučujeme našim klientům včasnou rezervaci.

Nabídka s dalšími termíny a cenami  zde .

Výše pobytové taxy platné od 1.1.2024 v Řecku je pro hotely dle kategorie 1,50-10 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde.

Vzdálenost z letiště: Preveza - Lefkada (Agios Nikitas) 50 km.

Předběžné časy letů naleznete v sekci ke stažení zde.

Ceny pronájmu aut na léto 2023 zde.

Parametry

  • Stravování: Snídaně
  • Typ ubytování: Hotel
  • Výhled na moře: ne
  • Wifi připojení: na pokoji
  • Trezor: není
  • Možnost zapůjčení motorového člunu: ne
  • Možnost potápění s instrukturem: ano
  • Možnost zapůjčení kola/koloběžky: ne
  • Turistika: ano
  • Klimatizace: zdarma
  • Vodní sporty na pláži: ne
  • Potápění: ano
  • Pláž: písčito-oblázková
  • Vstup do moře: hlubší
  • Druh dovolené: klidná
  • S bazénem: ne
  • Vzdálenost od moře: 80 m
  • Vzdálenost od pláže: 80 m
Zobrazit mapu

Ostrov

Tento ostrov, nazývaný též Lefkas, Vás ohromí svou nádhernou přírodou. Z azurového moře se zvedají strmé vápencové útesy, které jsou díky příznivému klimatu porostlé bujnou vegetací. Vápencové svahy jsou přerušovány jedinečnými písčitými i oblázkovými plážemi, které jsou omývány šumícími vlnami křišťálově modrého moře. Pláže Kathisma, Avali, Pefkoulia, Milos, Egremni a Agiofilli byste rozhodně měli vidět, protože patří k nejkrásnějším v Řecku a pláž Porto Katsiki je vyhlášena osmou nejkrásnější pláží světa.

Hornaté vnitrozemí vás upoutá svou malebností a typickým řeckým koloritem. Vesničky Lazarata, Agios Petros a Karya patří k nejmalebnějším. Naleznete zde řadu dalších zajímavostí - na severu klášter Faneromeni a středověkou pevnost Santa Mauru a na východní straně ostrova vodopády (v srpnu se může stát vzhledem k nedostatku vody, že jsou vyschlé). 50 m dlouhý plovoucí most spojuje ostrov s Akarnánií a umožní vám snadný přístup na pevninu. V obcích Athani a Dragano na západním pobřeží se obyvatelé živí výrobou včelího medu, v nížinách při pobřeží se pěstují citrusy, olivy, fíky a zelenina. Na horských svazích se celoročně pasou stáda koz a ovcí, z jejichž mléka se zde vyrábí výborný sýr FETA. Rovněž speciality z jehněčího a kůzlečího masa můžete ochutnat v některé z taveren přímo ve vnitrozemí. Jsou nepopsatelným zážitkem, který dokresluje a umocňuje celkový dojem z celého pobytu.

Hlavní město Lefkada (cca 8 000 obyvatel) je zajímavé v celkovém pohledu i s okolní scenérií. Historické centrum s pěší zónou, náměstím s úzkými uličkami nabízí obchody, kavárny, restaurace. Příjezd na Lefkadu je možný pouze po mostu, který se jednou za hodinu otočí na své ose ke břehu a umožní tak průjezd lodí. Nedaleko od tohoto mostu je středověká pevnost Santa Maura, maják, kamenná mola s pláží Ammoglossa a z druhé strany dlouhé písečné pobřeží pláže Gyra s typickými větrnými mlýny. Na okraji města je nově vybudované přístaviště plachetnic a motorových člunů.

Agios Nikitas je půvabná vesnička, která se choulí v zeleni mezi útesy na západním pobřeží ostrova. Zde na Vás dýchne kouzlo pomalu již zapomenuté romantiky, kterou podtrhuje dochovaná stará část s úzkými uličkami a s hlavní třídou, kde najdete obchůdky, kavárny ale i klasické řecké taverny. Největší předností tohoto místa je však požitek z koupání v modrozelených vodách otevřeného moře, které je lemováno jak oblázkovými tak i písčitými plážemi. Přímo v letovisku je písečná pláž (hrubší písek), která přechází na levé a pravé straně v oblázkovou pláž s malebnými zákoutími. Procházkou přes kopec je pláž Milos, na kterou se dá dojet i lodním taxi a dále pláž Pefkoulia. Tyto patří k jedněm z nejkrásnějších pláží na ostrově. Jistě pak oceníte krásu západního pobřeží při pohledu z moře. Agios Nikitas je nejvyhledávanější místo na ostrově a patří také k nejatraktivnějším místům Řecka. Pravidelné autobusové spojení umožňuje častou návštěvu hlavního města Lefkas (asi 13 km).

Letovisko Nidri se nachází ve střední části východního pobřeží, je tvořeno oblázkovými a písečnými plážemi s malebnou panoramou blízkých ostrovů a ostrůvků, z nichž nejznámější je bezesporu Onassisův Skorpios. Tyto ostrůvky a přilehlé okolí si můžete prohlédnout z pronajatých motorových člunů s motory 15 - 30 kW. Bližší informace a ceny Vám rádi sdělíme v CK. Na straně opačné, směrem do vnitrozemí, se naskýtá působivý pohled na členité pohoří sahající do výšky kolem 1000 m. Dlouhé pláže kryté vzrostlými stromy s přilehlými zahradami, lemují celé pobřeží. Nidri má velice hezké nábřeží s velkým množstvím restaurací a kaváren, ze kterých je hezký výhled na nábřeží, kde jsou ukotvené plachetnice a okolní ostrovy. Další ulice od moře je hlavní třída, kde je velké množství ochodů a je zde dětský park s kolotoči a jinými atrakcemi. Díky svému atraktivnímu okolí, pestré nabídce výletů, akcí, vodních sportů a společenské zábavy patří Nidri k velmi oblíbeným pobytovým místům ostrova. 

 

Letovisko

Agios Nikitas je půvabná vesnička, která se choulí v zeleni mezi útesy na západním pobřeží ostrova. Zde na Vás dýchne kouzlo pomalu již zapomenuté romantiky, kterou podtrhuje dochovaná stará část s úzkými uličkami a s hlavní třídou, kde najdete obchůdky, kavárny ale i klasické řecké taverny. Největší předností tohoto místa je však požitek z koupání v modrozelených vodách otevřeného moře, které je lemováno jak oblázkovými tak i písčitými plážemi. Přímo v letovisku je písečná pláž (hrubší písek), která přechází na levé a pravé straně v oblázkovou pláž s malebnými zákoutími. Procházkou přes kopec je pláž Milos, na kterou se dá dojet i lodním taxi a dále pláž Pefkoulia. Tyto patří k jedněm z nejkrásnějších pláží na ostrově. Jistě pak oceníte krásu západního pobřeží při pohledu z moře. Agios Nikitas je nejvyhledávanější místo na ostrově a patří také k nejatraktivnějším místům Řecka. Pravidelné autobusové spojení umožňuje častou návštěvu hlavního města Lefkas (asi 13 km).

 

 

Recenze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Fotografie od klientů

Pro nahrání fotografií do fotosoutěže se musíte přihlásit.