luxusní hotely & vily

Standardní nabídka většiny webů, kde hledají klienti svou dovolenou nezahrnuje jedinečné či nestandardní boutiquové ubytování kvalitou či cenou, netradiční, zcela nové či dokonce některá zařízení ve výstavbě. Je to způsobeno mnohdy malou kapacitou, nutností více než včasné rezervace či i samotnou cenou.

Zvažovali jsme, jak toto uchopit, jak tato zařízení prezentovat a jak s nimi pracovat. S řadou z nich máme osobní zkušenost, která je nadevše. Umíme ohodnotit a posoudit jejich vyjímečnost, jedinečné služby vymykající se z normálu a jejich nadčasovost. Ale není v našich silách ani nikoho jiného udržovat online aktuální ceny a volné kapacity.

Většina těchto hotelů pracuje s dynamickými cenami a tak doporučujeme o takových dovolených uvažovat klidně i s ročním předstihem. V Evropě je to běžné a věříme, že i naši klienti se to časem naučí. Je vždy škoda, když se pro takové zařízení rozhodnete měsíc či dva před dovolenou a je beznadějně vyprodané či nabízí jen nejvyšší druh ubytování za tomu odpovídající cenu.

Proto jsme se rozhodli založit na našich stránkách takovouto sekci nestandardního či něčím vyjímečného ubytování, která Vás může oslovit či jen si ho se zájmem prohlédnete.

Můžete zde čerpat inspiraci pro různá výročí, životní jubilea či se jen někdy rozhodnout se nechat hýčkat komfortem, jedinečností místa, skvělou kuchyní či nevšedním konceptem hotelu.

Díky osobním zkušenostem do popisů vnášíme i něco osobního a autentického. Jde vesměs o nejlepší zařízení polohou, kvalitou či službami v daném místě, na daném ostrově či v dané zemi. Nejde je srovnávat mezi sebou napříč destinacemi. Jiná země jiný mrav a i jiný pohled na úroveň služeb a kvalitu života. Ale minimálně zde budete mít jistotu, že zde najdete to nejlepší z možného či určitě velmi vysokou úrověň nabízených kapacit. Hodnotíme nejen samotnou stavbu, ale především lokalitu, místo samotné, koncept a poskytované služby.

Jsme si vědomi, že není vše zlato, co se třpytí :-).

Tato speciální ubytování  vám můžeme nabídnout jak na pevnině, tak i na většině Řeckých ostrovů. 

Děkujeme za důvěru a přejeme příjemné chvilky strávené při prohlídce těchto zajimavých nabídek.

Zde je pouze ochutnávka :-). Skiathos vily Pelagon, na Parze vila Horizon Blue Villa, na Mylosu butigue hotel White Pebbles Suites , na Naxosu Eden beachfront residences, na Kosu hotel Ikos Aria a na Iosu butigue hotel Calilo .

V případě  zájmu o tyto nabídky nás prosím kontaktujte na e-mail : info@melissatour.cz.