drz-miramare_2534-scaled

Hotel Santo Miramare

Informace

Pojeďte s námi v roce 2024 na dovolenou na věhlasný ostrov zvaný rovněž černá perla Egejského moře Santorini do hotelu Santo Miramare.

4* hotelový komplex Santo Miramare se rozpostírá ve středisku Perivolos na jihovýchodní straně ostrova, u dlouhé písečné pláže s černým pískem a pozvolným vstupem do moře (přechod přes malou místní komunikaci). Pláž je zde dostatečně široká a její délka je úctyhodné 3 km. Komplex je součástí pobřežní promenády, která nabízí celou řadu taveren, obchůdků se suvenýry a místními výrobky, kaváren i barů. Od letiště je hotel vzdálen 13 km, přístav Santorini je 14 km daleko. Nedaleké okolí nabízí několik zajímavých míst jako vyhlášená pláž Perissa (2 km), archeologické náleziště Akrotiri (5 km) a další. Po ostrově se lze snadno přepravovat pomocí místní autobusové dopravy, jejíž zastávku najdete ve středisku.

Prostorný hotelový komplex Santo Miramare sestává z několika 2 patrových budov obstupujících centrální část komplexu s areálem bazénů a slunečních teras s úchvatným výhledem na moře. U budov převládají letní barvy kombinované s přírodním kamenem. Celý areál je osázen zelení a prostornou centrální část elegantně zdobí vzrostlé palmy. Hostům je k dispozici recepce s lobby a společenskou TV sekcí, ve vnitřní části se dále nabízí restaurace s otevřenou terasou (řecké speciality a jídla mezinárodní kuchyně), příjemný lobby bar, internetový koutek (za poplatek), konferenční místnost, k relaxaci Vám poslouží malé wellness se saunou, vířivkami a možností masáží, nechybí dobře vybavené fitness centrum. Venkovní areál tvoří 3 bazény (z toho jeden určen pro děti), venkovní jacuzzi, sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma a snack pool bar s celodenním provozem. Část pláže náleží hotelu a i zde jsou lehátka a slunečníky zdarma, navíc zde hotel provozuje obsluhu s nápoji a občerstvením. Na pláži jsou střediska vodních sportů se širokou nabídkou aktivit.

Ubytování je zajištěno ve vkusně a moderně zařízených pokojích (kapacita až 3 osoby)
rodinných pokojích s oddělenou ložnicí (kapacita až 4 osoby)

Všechny jsou vybevené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, SAT-TV, klimatizací, trezorem, WiFi připojením (zdarma), mají balkon nebo terasu s výhledem na okolí nebo na moře (za příplatek).

Ceny v ceníků odpovídají standartnímu (základnímu) typu pokoje. Ceny na další typy pokojů vám rádi připravíme na základě vašeho požadavku.

Nabídka s dalšími termíny/různými typy ubytování a cenami pro 3 osoby zde .
 

Stravování snídaně formou bufetu (lze sjednat polopenzi).

Jedná se o velice hezký hotelový komplex skýtající dostatek prostoru a pyšnící se skvělou polohou u nádherné dlouhé pláže. Oceňujeme možnost stravování přímo v hotelu a rovněž výhodu plážového servisu zdarma (v rozsahu pláže náležící hotelu). Hotel má vstřícnou a pohodovou atmosféru a je vhodný pro všechny kategorie klientely.

Vzdálenost od letiště: 13km

Předběžné časy letů naleznete v sekci ke stažení zde.

Výše pobytové taxy platné od 1.1.2024 v Řecku je pro hotely dle kategorie 1,50-10 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde.

Zobrazit mapu

Recenze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Fotografie od klientů

Pro nahrání fotografií do fotosoutěže se musíte přihlásit.