HotelGrove09_207706_1500x0

Hotel Hotel The Grove

  • Termín 5. 9. 2024 - 12. 9. 2024
  • Délka: 8 dní / 7 nocí
  • Pokoj
  • 1. a 2. osoba: 23 650 Kč

Termíny

Hotel The Grove
Termín 5. 9. - 12. 9.
Počet dní/nocí 8/7
Objednat termín Objednat termín
Pokoj
Sleva
1. a 2. osoba 23 650 Kč

V ceníku výše jsou uvedeny katalogové ceny za 1. a 2. osobu před slevou (škrtnuté). V řádku pod katalogovou cenou naleznete aktuální cenu pro 1. a 2. osobu.  Ceny za 3.-5. osobu zobrazují řádky níže (vždy podle věku cestujícího a typu ubytování).

Cena všech zájezdů zahrnuje: leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery v Řecku, autobusovou přepravu (týká se kombinovaných zájezdů), ubytování, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona 159/1999 Sb. 

Transfery na/z letiště zdarma při zakoupení zájezdu do 31.03. 2024, více info zde.  Garance transferu z naší strany je 100% ve všech termínech a v případě volné kapacity. Parkování u letiště za výhodnou cenu při zakoupení zájezdu do 31.01. 2024 pro klienty, kteří nemají možnost využít transfer na letiště (bydlí dále než 30km od některého z našich nástupních míst)Taxi na letiště za výhodnou cenu při zakoupení zájezdu do 31.01. 2024 pro klienty kteří bydlí na území města Prahy. Více info zde  .

Informace

Pojeďte s námi v roce 2024 na dovolenou do Řecka na poloostrov Peloponés, oblast Tolo - do čtyřhvězdičkového hotelu The Grove.  

Poloha

4* hotel The Grove je zcela právem považovaný za jeden z nejlepších hotelů v turistické oblasti města Nafpliu. Leží v lokalitě zvané Drepano a jeho areál se rozkládá na pozemku o celkové ploše 12 hektarů. Je obklopen nádhernou krajinou porostlou zelení a pyšní se výtečnou polohou u dlouhé a široké pláže Plakas s pozvolným vstupem do moře, což uvítají zejména rodiny s malými dětmi nebo slabší plavci. Nákupní možnosti Vám nabízí samotný hotel anebo bezprostřední okolí. V rozsahu do 10 km můžete navštívit celou řadu zajímavých míst této turistické oblasti: historické město Nafpliu a jeho archeologické muzeum, galerii Nafplio, hrad Akronauplía, pláže Astraki nebo Tolo a řadu dalších. Dopravováni se do těchto míst Vám usnadní místní autobusová doprava (zastávka nedaleko hotelu). K dopravě do vzdálenějších zajímavých míst doporučujeme pronájem vozidla.

 

Vybavení hotelu

Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a několik dalších depandancí. Všechny jsou vsazené do výtečně udržované zahrady s květinovými zahrádkami. Uvítá Vás vstupní hala s recepcí a lobby. K dispozici budete mít společenské prostory, hotelovou restauraci nabízející speciality tradiční řecké a taktéž mezinárodní kuchyně (jsou pořádány tematické večery-italská kuchyně, barbeque aj.), k posezení u chlazeného nápoje nebo kávy poslouží snack/pool bar nebo vnitřní lounge bar. Venkovní část má velký sladkovodní bazén a samostatný dětský bazén, prostorné sluneční terasy s lehátky a slunečníky (v ceně, rovněž na části pláže náležící hotelu). K aktivnímu odpočinku lze využít tenisový kurt, zahrát si basketbal, stolní tenis, volejbal, stolní tenis, venkovní šachy, pétanque, šipky aj. Nechybí venkovní dětské hřiště. Na pláži lze využít nabídky střediska vodních sportů, u recepce lze sjednat pronájem vozidel nebo jízdních kol a další aktivity. U hotelu je k dispozici parkování (pro hotelové hosty zdarma).

 

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích (18 m2) s výhledem na zahrady nebo na moře (nutno sjednat předem). Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, telefon, WiFi připojení, minilednici, balkón nebo terasu. Na vyžádání lze sjednat ubytování v bungalovech (28 m2) s výhledem do zahrady. Hotel disponuje i několika pokoji s bezbariérovými přístupy.

Stravování

Polopenze formou bufetu 

Náš názor

Velice oblíbený hotel se skvělou polohou u dlouhé pláže, obklopen příjemnou přírodní zelení, svým hostům nabízí velkou vybavenost, kvalitní stravovací služby, velký důraz na nejmenší hotelové hosty, hezké pokoje a snadnou dostupnost okolních zajímavých míst. To vše je garancí strávení příjemné a naplněné dovolené. Doporučujeme i rodinám s dětmi.

Odkaz na WWW

www.thegrove.gr

 

V termínu 5.-12.9.2024 je pro zájemce připraven zájezd s programem: Návod na tělo u moře - Komplexní proměna, která Vám změní žívot do pohody a krásy - více informací naleznete zde

Zobrazit mapu

Ostrov

Velký poloostrov na jihu Řecka (21 550 km2), nejjižnější část řecké pevniny, se kterou jej pojí pouze úzká šíje prokopaná světoznámým Korintským průplavem (dokončen v roce 1893) a propojena známým mostem Rio-Antirio (dokončen v roce 2004). Poloostrov lze zcela právem nazvat bezednou pokladnicí Řecka. Nekonečná řada nejvýznamnějších památek vážících se na různá období bohaté řecké historie najdete právě zde. Podle pověsti Pelops, vnuk řeckého boha Dia, v závodě vozatajů o ruku krásné Hippodamie přemohl lstí jejího otce, krále Oinomaa a pak se ujal vlády. Proslavil se založením her v Olympii, kde byl údajně nakonec i pohřben. Peloponés se později stal jedním z předních bojišť antické i novodobé historie, ve starověku zde vznikala nejmocnější řecká palácová města a je považován za kolébku moderního řeckého státu. Právě zde v době bronzové vznikla významná Mykénská civilizace, později získává obrovský věhlas Sparta, v římské době se postupně stává významným přístav Pátrai (Patras – dodnes největší město poloostrova). Z nejznámějších památek jmenujme alespoň Olympii- kolébku olympijských her, Epidaurus – antické divadlo, pevnost Palamida, Mykény – nejvýznamnější centrum rané řecké kultury, starověké město Tiryns, byzantské město Mystra (památka UNESCO). Seznam historických skvostů by byl nekonečný, Peloponés je totiž považován za místo s jejich největší koncentrací. Poloostrov je rozdělen do tří krajů a osmi regionálních jednotek. Je velmi rozmanitý, tvoří jej přímořské roviny s nádhernými plážemi a letovisky, které lákají čím dál více turistů, náhorní plošiny i vysoké hory. Nejvyšším horským masivem je Taygetos, nejvyšší hora měří 2407 m. Vládne zde příznivé středomořské klima a i proto zde sezóna trvá od dubna do října. Bujnou a rozmanitou vegetaci podtrhávají rozlehlé vinice, pomerančové a citrusové sady, nedozírné olivové háje, všudypřítomné cypřiše, eukalypty, fíkovníky. Jižní pobřeží Peloponésu oblévá Krétské moře, západní Jónské moře, severní část omývá Koryntský záliv a z východní strany pak Egejské moře. Mezi nejznámější a nejoblíbenější turistické oblasti, do kterých se ročně vypraví statisíce turistů hledajících nekonečně dlouhé písečné pláže nebo místa komornější a dekorovaná úchvatnými přírodními scenériemi, se řadí Kyllini, Levreotiki, Skafidia, Kalamata, Ilia, Niforeika, Stoupa, Petalidi či Tolo.

Recenze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Fotografie od klientů

Pro nahrání fotografií do fotosoutěže se musíte přihlásit.